|
Forum Historii Nysy
Serwis społecznościowy poświęcony historii miasta Nysa
|
Temat powitalny dla nowych użytkowników |
Autor |
Wiadomość |
Krzysiek
|
Wysłany: 2018-07-29, 05:26 Temat powitalny dla nowych użytkowników
|
|
|
Cześć Wszystkim.
A więc to tu ukrywają się użytkownicy działu historia byłego forum nyskiego:) Cieszę się, że znalazłem to forum, miło mi do Was dołączyć :)
Postanowiłem zarejestrować się tutaj pod takim samym nickiem jak na poprzednim forum. Gwoli przypomnienia się: nazywam się Krzysiek, nie byłem nazbyt aktywnym użytkownikiem poprzedniego forum; obawiam się że moja wiedza i możliwości dotarcia do informacji nie równają się niektórym użytkownikom tutaj, ale nadrabiam kreatywnością i ciekawymi pomysłami ( to ja m.in. zaproponowałem administratorowi stworzenie działu "Historia miasta" na forum.nysa.pl podczas jego powstawania, byłem też autorem podpisu "Gawędy o Śląskim Rzymie").
Mam nadzieję, że i tu uda mi się dołożyć pożyteczną cegiełkę, jeśli nie do treści, to może do formy.
Fajnie znowu Was widzieć. |
|
|
|
|
Michumm
|
Wysłany: 2018-07-29, 11:35
|
|
|
Witamy, Krzysztofie :) |
|
|
|
|
ralf
Administrator
|
|
|
|
|
JabłkoHesperydy
|
Wysłany: 2018-10-18, 13:36
|
|
|
To ja też witam z nickiem ze starego forum na nowym szkoda tylko masy zdjęć ze starego forum..
Pozdrawiam |
_________________ ...Po twoich ruinach błądzę zamyślony, w zapomnianych miejscach na cegłach siadam, znajomym szeptem mówią do mnie schrony, i z psyche twierdzy o przyszłości rozmawiam... |
|
|
|
|
ralf
Administrator
|
Wysłany: 2018-10-18, 13:54
|
|
|
Witaj Jabłuszko, cieszę się, że Cię widzę
Co do zdjęć ze starego Forum to nie wszystko stracone, starałem się bowiem na bieżaco je zapisywać i mam większość ich zarchiwizowaną. Teraz tylko kwestia zamieszczenia ich w stosownych wątkach |
_________________ Zapraszam do: Muzeum w Nysie // Neisser Kultur- und Heimatbund e.V. |
|
|
|
|
JabłkoHesperydy
|
Wysłany: 2018-10-18, 14:06
|
|
|
I chwała Ci za to, ja żałowałam, że tego nie robiłam...Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.. zamiast jednego tematu jest całe forum |
_________________ ...Po twoich ruinach błądzę zamyślony, w zapomnianych miejscach na cegłach siadam, znajomym szeptem mówią do mnie schrony, i z psyche twierdzy o przyszłości rozmawiam... |
|
|
|
|
buk
|
Wysłany: 2018-11-23, 19:36
|
|
|
Witam wszystkich pasjonatów historii Nysy (szczególnie okolic). |
|
|
|
|
Marek_Agata
MarkoAga
|
Wysłany: 2019-12-28, 18:51
|
|
|
Witam ostatnio rozmawiałem ze znajomymi którzy często odwiedzają ta stronę i powiedzieli mi że kiedyś było dużo filmów np z okolic nysy ze żniw itp czy nadal jest to gdzieś dostępne ? |
|
|
|
|
ralf
Administrator
|
Wysłany: 2019-12-28, 19:41
|
|
|
Witaj Marek_Agata. To Forum działa od przeszło dwóch lat i przez ten okres nie pojawiły się na nim materiały, o które pytasz. Możliwe że Twoim znajomym chodziło o inną stronę. |
_________________ Zapraszam do: Muzeum w Nysie // Neisser Kultur- und Heimatbund e.V. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,081 sekundy. Zapytań do SQL: 8
|